PERHATIAN: Wang tunai bernilai RM1500 untuk dimenangi !!!

Beast Plastic Coating

Dapat membantu untuk menyelesaikan masalah kereta & motor tak kilat dan kusam.

Spray jer pada permukaan yang nak DIKILATKAN, terus nampak macam BARU!

Tak percaya? Jom tengok video dibawah sekarang!

Anda ada masalah

Jangan risau! Tak payah pening kepala. Tak payah habiskan beribu ringgit tukar cover set sana sini. Dengan teknologi terkini, kami ada jalan penyelesaian.

Ini mungkin anda punya masalah sekarang!!

Masalah yang berlaku tidak kira motor/kereta baru ataupun lama

Dashboard kusam

Cover pintu kusam

Cover wiper kusam

Cover set motor kusam

Memperkenalkan Beast Plastic Coating

Produk Beast ini menggunakan formula dari German. Kesan yang lebih memuaskan dan tahan lama!!

Kelebihan Beast Plastic Coating

Mengilatkan Kereta/motor

Melambatkan penuaan cat

Cepat kering.

Melindungi Cat Dari Pudar

BAHAGIAN YANG BOLEH DIGUNAKAN BEAST PLASTIC COATING?

Ratusan Feedback Positif yang diberikan oleh pengguna yang telah mencuba Beast Plastic Coating

Cara penggunaan yang mudah hanya dengan 3 langkah mudah

Cuci permukaan sehingga bersih dan Lap sehingga kering

Spray Beast Plastic Coating pada permukaan

Tunggu 5-10 saat baru lap guna kain microfiber.

Tengok video cara guna dibawah

Lebih testimoni

Slide kiri untuk lebih testimoni

HARINI ADA BERITA BAIK UNTUK ANDA

Jika anda ORDER SEKARANG, kami berikan 25% diskaun untuk SET PALING LARIS & juga 3 Bonus PERCUMA BERNILAI RM160. Anda juga berpeluang memenangi Wang Tunai Bernilai RM1500.

TAK JADI ANDA GUNA PERCUMA

Kami berikan jaminan 100% wang dikembalikan sekiranya produk ini tidak dapat membantu anda dalam masa 7 hari.

Cepat! Order Sekarang, Bayar Kemudian!

Anda takut tak dapat barang bila buat tempahan?

Takpe jangan risau. Anda order je sekarang dalam website ni, dan bayar pada posmen bila barang anda sampai nanti.

  • 👉 Barang akan sampai dalam 1-5 hari bekerja bergantung pada lokasi penerima.
  •  
  • 👉 Sila sediakan wang tunai yang mencukupi untuk dibayar pada posmen Ninja Van ketika barang sampai.
  •  
  • 👉 Posmen akan menghubungi anda sebelum membuat penghantaran.

Cepat order sekarang sebelum promosi tamat!

Promosi ini akan tamat dalam masa ...

  • 00Jam
  • 00Minit
  • 00Saat

RECOMMENDED MUST BUY

Harga Normal : Rm240

(DISKAUN RM80)

RM 150

COD + RM10

Klik butang “TEMPAH SEKARANG” untuk order Set Super Combo. Order anda 100% dijamin selamat.

Harga Normal : Rm120

(DISKAUN RM30)

RM 90

COD + RM10

Klik butang “TEMPAH SEKARANG” untuk order Set Super Trial. Order anda 100% dijamin selamat.

Soalan Yang Biasa Ditanya (FAQ)

Cuci bersih permukaan tempat yang ingin di coating sehingga kering. Spray dan lap plastic coating menggunakan kain microfiber yang disediakan.

  • leather
  • bahagian getah di kereta contoh line getah kereta
  • cover ekzos motor & kereta
  • side mirror
  • cover fog lamp
  • cover enjin
  • cover atas wiper

1 layer boleh bertahan selama 2-3 bulan mengikut cuaca malaysia.

Sangat sesuai untuk bahagian plastik pvc di motorsikal anda agar sentiasa kekal kilat macam baru.

Tak boleh. Sebab fungsi utama beast coating ialah melindungi cat kereta dari sinar uv dan hujan. Ia akan melindungi cat dari pudar dan kusam.

Beast Plastic Coating 100ml .