BONUS SET PERCUMA RM160 UNTUK 30 ORG TERAWAL HARINI !

PERHATIAN: Khas untuk anda yang ada masalah kereta tak kilat. cat kusam dan kereta cepat kotor. Ini berita baik untuk anda.

BAGAIMANA Kereta Di Malaysia Berjaya DiKilatkan !

30 MINIT JER! 😱

DENGAN HANYA GUNA BEAST COATING NI…

Dah Tak perlu nk buat dekat kedai sampai habis beribu. Lagi Jimat.Tak percaya? Tonton video di bawah SEKARANG!

ANDA ADA MASALAH MACAM NI KAN ? 👇

CAT KUSAM

MASALAH CALAR

CEPAT KOTOR

BANYAK HABUK DEBU

AKHIRNYA TERBONGKAR!!

Rahsia Kereta Kilat Bersinar, Kalis Air & Nampak Baru Tanpa Habis Duit Beribu Ringgit!

🔥 Jika Ya ! Ini solusi untuk anda! 🔥 👇 Memperkenalkan.. 👇

Selepas anda guna Beast Coating ni, kereta anda akan jadi macam di bawah..

Kalis Air

Nampak Baru

Tiada watermark

Tiada Calar Halus

Cara guna Beast Coating:

Video cara guna:

Step-step guna Beast Coating:

Betul ke Beast Coating berkesan?

InsyaAllah berkesan! Lihat Feedback customer Beast Coating dibawah.

Anda tak perlu risau cat kereta rosak sebab fungsi Beast Coating ini dicipta untuk melindungi cat kereta supaya tak rosak.

Jika produk BEAST COATING ni tak berjaya selesaikan masalah anda, saya akan pulangkan semula duit anda 100% tanpa banyak soal .

ORDER SEKARANG, TAK PERLU BAYAR DULU. BAYAR PADA POSMEN MASA BARANG SAMPAI. OK KAN?

Anda takut tak dapat barang bila buat tempahan?

Takpe jangan risau. Anda order je sekarang dalam website ni, dan bayar pada posmen bila barang anda sampai nanti.

👉Barang akan sampai dalam 1-5 hari bekerja bergantung pada lokasi penerima.

👉Sila sediakan wang tunai yang mencukupi untuk dibayar pada posmen DHL ketika barang sampai.

👉Posmen akan menghubungi anda sebelum membuat penghantaran.

Berita baik bagi anda yang order Beast Coating Set Paling Laris sekarang!

Anda akan dapat PERCUMA:

Tunggu apa lagi? Cepat order sekarang! 5 Bonus Percuma (bernilai RM160) hanya untuk 30 orang yang terawal order  hari ni di Website ini sahaja.

  • 00Hours
  • 00Minutes
  • 00Seconds
Tekan TEMPAH SEKARANG dibawah untuk order Set Percubaan
Tekan TEMPAH SEKARANG dibawah untuk order Set Paling Laris

Penghantaran Pantas !

1-3 hari bekerja menggunakan Kurier DHL E-Commerce.

100% Jaminan Pulangan Wang

Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan produk.

Barang Sampai Baru Bayar

Boleh order dahulu, Bayar kemudian kepada posmen ketika barang sampai. 100% Selamat !.

Soalan yang biasa pelanggan tanya:

Cara gunanya, mula-mula perlu basuh kereta bersih-bersih. Selepas itu lap kereta kering-kering. Selepas itu spray beast coating di body kereta dan lap rata.
Beast Coating boleh guna pada semua jenis kererta compact, sedan, mpv, suv dan 4×4. Beast Coating juga boleh di gunakan pada semua jenis cat kereta.
1 Botol boleh dapat 5 layer. 1 layer boleh bertahan selama 2-3 bulan mengikut cuaca malaysia. 1 Botol untuk sebuah kereta sedan boleh guna selama 10 bulan. 1 Botol Beast Coating boleh guna pada 5 buah kereta sedan.
Beast Coating boleh juga di motorsikal anda. Motorsikal akan lebih kilat bersinar selepas ini.
Tak boleh. Sebab fungsi utama beast coating ialah melindungi cat kereta dari sinar uv dan hujan. Ia akan melindungi cat dari pudar dan kusam.
1 botol Beast Coating 100ml. Jenis Liquid dan Jenis Spray.

Anda ada masalah pembelian di website ? Klik butang whatsapp diatas ☝️

EMAIL : [email protected]

WHATSAPP : 017-7177104